Këndi Mediatik

Ne po ia dedikojmë këtë pjesë të faqes sonë të gjitha mediave të interesuara në promovimin e mëtejshëm të edicionit të parë të Linux Weekend. Këtu ju do të gjeni të gjitha materialet e nevojshme, duke nisur që nga logoja dhe identiteti vizual, gjithashtu dhe deklaratat për shtyp në shqip dhe në anglisht.

Baneri kryesor për eventin, mund të përdoret për Facebook
Për të shkarkuar deklaratën për shtyp në shqip, klikoni butonin Shkarko.
To download the press release in english, click the Download button.